Wie ben ik?

Mijn naam is Bart Spruit. Ik ben professioneel pianist, toetsenist en leraar. Na afronden van mijn studie toetsen pop/sessie aan het conservatorium te Alkmaar in 2007, heb veel ervaring opgedaan met spelen in uiteenlopende bezettingen en het lesgeven op verschillende muziekscholen. Naast mijn werkzaamheden op muzikaal gebied breng ik graag tijd door met mijn gezin en loop ik graag hard.

  • Flexibel
  • Vakkundig

Wetenswaardigheden:

Als uitvoerend musicus ben ik blij dat ik de volgende dingen heb mogen doen:

  • Bandleider voor theater optredens
  • Live improvisatie onder voorgedragen gedichten
  • Schrijven en opnemen van eigen muziek
  • Schrijven en opnemen in opdracht
  • Samenspelen met fantastische muzikanten
  • Meewerken aan bekende tv shows
  • Jongeren in contact brengen met muziek middels MADhouse Enkhuizen
Bill Evans, Miles Davis, Dr John, John Mayer, Rob Hoeke, Keith Jarrett